035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Ankeveen

Starten met rijles bij BVO – Rijschool in Ankeveen

Woon je in Ankeveen en wil je starten met rijlessen? Dan ben je bij rijschool BVO in Ankeveen aan het goede adres. Wij geven rijles in Ankeveen en omgeving. Bij ons krijg je altijd auto rijles van een ervaren instructeur en rijd je in een moderne, goed onderhouden auto.

Starten met rijles is niet niets. Je vraagt je vast veel dingen af. Waar lessen mijn vrienden? Hoeveel gaat het halen van mijn rijbewijs mij kosten? En wanneer mag ik eindelijk in je eigen auto rondrijden? Op al deze vragen kun je antwoord krijgen tijdens de gratis proefles. Als je je bij ons aanmeldt voor rijlessen krijg je altijd een gratis proefles.

rijschool ankeveen

Voordelen van Rijschool BVO in Ankeveen.

Iedere rijschool is anders en iedereen heeft zijn eigen voordelen. Bij ons zijn dat de volgende:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Ankeveen
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Hoeveel kost het om mijn rijbewijs te halen bij Rijschool BVO in Ankeveen?

Uiteraard zijn de kosten voor het gehele pakket bij iedereen anders. Ieder mens is verschillend, dus de een heeft meer lessen nodig dan de ander. Bij ons kun je kiezen voor het betalen van losse lessen of je kunt een pakket nemen. Onze instructeurs kunnen je adviseren wat voor jou het meest gunstig zou zijn. Wij bieden verschillende pakketten aan.

 • Instappakket t.w.v. 599,-. Hiervoor krijg je tien rijlessen, een gratis proefles, een gratis leskaart en les van een goede instructeur in een moderne lesauto. Je kunt bij ons al starten met de rijlessen als je 16.5 jaar bent.
 • Basispakket t.w.v. 1975,-. Hiervoor krijg je het ‘all-in’-pakket. 30 rijlessen, theorie- en praktijkexamen, theoriecursus, tussentijdse toets en de eigen verklaring. Uiteraard profiteer je ook hier van onze bovengenoemde voordelen en kun je starten met lessen vanaf dat je 16.5 jaar oud bent. Bij ons ben je niet verplicht de tussentijdse toets en theoriecursus te volgen, dus deze kosten kunnen desgewenst van de totaalprijs afgehaald worden.
 • Studentenpakket t.w.v. 599,-. Als student zijnde is het leven al duur zat. Als je dan ook nog eens je rijbewijs wilt halen wordt het bijna onbetaalbaar. Daarom hebben wij speciaal voor studenten het studentenpakket. In dit pakket zitten 10 lessen voor 599,- euro. Ook bij dit pakket profiteer je van alle voordelen die je hierboven hebt kunnen lezen.

Snel starten met rijlessen in Ankeveen.

Dus wil je snel starten met rijlessen in Ankeveen en omgeving? Wil je rijles van een professionele instructeur en les krijgen in een moderne en goed onderhouden lesauto? Dan ben je bij Rijschool BVO in Ankeveen aan het goede adres. Voor vragen kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt je ook meteen inschrijven voor rijlessen via de website.

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?