035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Baarn

Je rijbewijs halen bij BVO – dé Rijschool in Baarn.

Welkom bij Rijschool BVO in Baarn. Wil je starten met je rijlessen en woon je in Baarn? Dan kun je bij ons wanneer jij wilt beginnen. Rijschool BVO geeft rijles in Baarn en omgeving. Je kunt bij ons meerdere keren per week autorijles volgen en hebt altijd les van dezelfde, professionele instructeur. Daarnaast (ook niet onbelangrijk) rijd je in een goed onderhouden, moderne lesauto.

Het is niet niks, starten met het behalen van je rijbewijs. Je moet een aantal belangrijke beslissingen nemen en het kost vaak een hoop geld. Er zullen dan ook veel vragen in je op komen. Hoeveel gaat mijn rijbewijs me kosten? Hoeveel lessen heb ik nodig? En wanneer mag ik eindelijk zelfstandig de weg op? Bij rijschool BVO in Baarn krijg je altijd een gratis proefles. Tijdens deze proefles ontmoet je jouw persoonlijke instructeur en kun je hem of haar alle vragen stellen die je hebt.

Rijschool Baarn

Waarom rijschool BVO in Baarn?

Natuurlijk zijn wij niet de enige verkeersschool in Baarn en omstreken. Waarom moet je dan voor ons kiezen? Naast dat wij – vinden we zelf – de meest gezellige rijschool van Nederland zijn, zijn er ook een aantal aantoonbare voordelen:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Baarn
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Hoeveel kost het om mijn rijbewijs te halen bij rijschool BVO in Baarn?

De kosten verschillen per persoon, want het hangt van verschillende factoren af. Haal je in één keer je praktijk- en theorie examen? Hoeveel rijlessen heb je nodig? En hoe snel pik je de lesstof voor het theorie examen op? Dankzij de jarenlange ervaring van onze rij instructeurs kunnen zij je wel een inschatting geven van hoe lang je bezig zult zijn. Op basis daarvan kunnen jullie dan samen beslissen of je een van de pakketten aanschaft of dat je toch kiest voor het betalen van losse lessen. Wij bieden de volgende pakketten aan:

 • Instappakket. Het instappakket kost bij ons 550,-. Hiervoor krijg je 10 autorijlessen, een gratis proefles, leskaart en natuurlijk les van een ervaren instructeur. Daarnaast rij je elke les in een moderne en goed onderhouden lesauto. Je bent bij ons al welkom vanaf dat je 16.5 jaar oud bent.
 • Basispakket. Het basispakket kost bij ons 1890,-. Dit is ook wel ons ‘all-in’-pakket. Je krijgt hiervoor 30 rijlessen, theoriecursus en theoriehamen, het praktijkexamen, de tussentijdse toets en de eigen verklaring. De theoriecursus en tussentijdse toets zijn bij ons niet verplicht, dus deze kosten kunnen nog van de totaalprijs afgehaald worden.
 • Studentenpakket. Speciaal voor studenten bieden wij tien rijlessen voor 550,- euro aan. Als student is het leven al duur zat, daarom hebben wij het studentenpakket in het leven geroepen.

Snel je rijbewijs halen bij rijschool BVO in Baarn

Dus, wil je snel starten met rijles en woon je in Baarn of omgeving? Schrijf je dan snel in via de website. Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze instructeurs staan je graag te woord. Ons doel is dat jij zo snel mogelijk verantwoord, veilig en zelfstandig de weg op kan.

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?