035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Blaricum

Snel starten met rijlessen bij BVO – Rijschool in Blaricum.

Woon je in Blaricum en ben je op zoek naar een rijschool om te starten met je auto rijlessen? Dan ben je bij verkeersschool BVO in Blaricum aan het goede adres. Wij geven rijles in Blaricum en omgeving. Bij ons rij je altijd in een moderne, goed onderhouden lesauto en heb je elke rijles les met dezelfde instructeur.

Spannend! Je mag eindelijk beginnen met het behalen van je rijbewijs. Bij wie ga je lessen? Bij welke rijschool lessen je vrienden? En niet onbelangrijk: hoeveel geld gaat het behalen van je rijbewijs je kosten? Bij rijschool BVO in Blaricum heb je altijd een gratis proefles. Tijdens deze les kun je met je rij instructeur al dit soort vragen bespreken. Hij schat in hoeveel lessen je hebt en kan dus ook een schatting maken van hoeveel geld je kwijt bent aan je rijbewijs.

Rijschool Blaricum

Waarom rijschool BVO in Blaricum?

Naast dat wij de leukst rijschool van Nederland zijn – vinden we zelf – zijn er ook andere aantoonbare voordelen voor het behalen van je rijbewijs bij rijschool BVO in Blaricum.

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Blaricum
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Mijn rijbewijs halen, hoeveel geld kost dat bij rijschool BVO in Blaricum.

Iedere verkeersschool heeft zijn eigen tarieven, dus het is niet zo gek als je een beetje wilt letten op de prijs. Bij rijschool BVO in Blaricum kun je kiezen voor pakketten maar ook voor het betalen van losse lessen. Onze rij instructeurs kunnen samen met jou bepalen wat het meest gunstig is voor jou. De pakketten die wij aanbieden zijn de volgende:

 • Instappakket. Het instappakket bevat: 10 rijlessen, een gratis proefles, leskaart en les van een ervaren, professionele en vriendelijke rij instructeur. Je betaalt voor dit pakket 599,-. Vanaf dat je 16.5 jaar oud bent kun je starten met het halen van je rijbewijs.
 • Basispakket. Het is basispakket bevat: 30 rijlessen, de tussentijdse toets, eigen verklaring, theoriecursus en theorie-examen en het praktijkexamen. We noemen dit ook wel ons: ‘all-inclusive pakket’. Je betaalt hiervoor 1990,-. Je bent bij ons niet verplicht om de theoriecursus en tussentijdse toets te doen, dus deze kosten kunnen nog van de prijs afgehaald worden.
 • Studentenpakket. Als student is je leven al duur zat. Daarom bieden wij bij rijschool BVO in Blaricum een studentenpakket aan. 10 rijlessen voor 599,-. Uiteraard profiteer je bij dit pakket ook van alle andere voordelen van onze verkeersschool.

Snel starten met het halen van je rijbewijs in Blaricum.

Dus, wil je snel starten met het behalen van je rijbewijs? Schrijf je dan meteen in voor rijlessen bij rijschool BVO in Blaricum. Een van onze instructeurs neemt dan contact met je op. Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren je graag.

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?