035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Bussum

Snel je rijbewijs halen bij rijschool BVO Bussum

Wil je snel je rijbewijs halen bij een rijschool in Bussum? Rijschool BVO is actief in Bussum en omstreken. Bij ons kun je meerdere keren per week autorijden en heb je altijd les van dezelfde, ervaren instructeur. Je rijdt in een goed onderhouden, moderne lesauto.

Rijschool Bussum

Snel je rijbewijs halen

Bij rijschool BVO in Bussum kun je er van uit gaan dat je snel en veilig je rijbewijs haalt. Dankzij de jarenlange ervaring van onze instructeurs weet je zeker dat je goed leert autorijden. Ook qua tijden zijn wij flexibel. We werken maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 en op zaterdag van 09.00 tot 18.00. Zo kun jij elke dag autorijles krijgen in Bussum.

 • Haal je rijbewijs bij rijschool BVO in Bussum
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Bussum

Tarieven verkeersschool BVO in Bussum

Bij ons kun je kiezen voor pakketten maar ook voor losse lessen. De autorijles pakketten bij rijschool BVO in Bussum zijn inclusief een leskaart, een vaste en professionele instructeur en een nieuwe lesauto.
Je kunt kiezen voor:

 • Instap pakket 550,-
  Het instappakket bij rijschool BVO in Bussum bevat 10 rijlesuren, een vaste instructeur, een gratis proefles en een leskaart. Je kunt bij rijschool BVO in Bussum al rijlessen nemen vanaf 16.5 jaar! De kosten van het instappakket zijn 550,-.
 • Basispakket – 1890,-
  Je kunt ook kiezen voor het basispakket. Het basispakket bij rijschool BVO in Bussum is eigenlijk een all-inclusive pakket. Je krijgt 30 uren rijles, een gratis proefles, een tussentijdse toets, praktijkexamen, eigen verklaring en een theoriecursus en examen. Uiteraard rij je ook bij dit pakket in een nieuwe lesauto en krijg je les van een betrouwbare en ervaren instructeur. Ook bij het basispakket kun je vanaf 16.5 jaar autorijles nemen. Dit pakket kun krijgen voor 1890,-. Let op: bij ons is de tussentijdse toets van 220,- en de theoriecursus van 130,- euro niet verplicht.
 • Studentenpakket
  Bij Rijschool BVO in Bussum begrijpen we dat de kosten van het halen van een rijbewijs heel duur kan zijn. Daarom hebben wij speciaal voor studenten een pakket van 10 rijlessen voor 550,-.

Betrouwbare rijschool in Bussum

Kortom; ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Bussum? Eentje waar je snel je rijbewijs kan halen en elke week voldoende tijd hebt om te lessen? Dan ben je bij rijschool BVO in Bussum aan het goede adres. Klik hier om een afspraak te maken of bel vrijblijvend naar: 035 – 631 32 54

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?