035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Eemnes

Snel slagen bij rijschool BVO – dé rijschool in Eemnes.

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele rijschool in Eemnes? Eentje waar je snel en veilig leert autorijden? Dan ben je bij rijschool BVO in Eemnes aan het goede adres. Wij geven autorijles in Eemnes en omgeving. Je hebt bij ons altijd les van een van onze ervaren en gedreven instructeurs. Je rijdt in een moderne en goed onderhouden lesauto.

Het starten met het behalen van je rijbewijs is een grote stap. Je vraagt je vast veel dingen af. Bij rijschool BVO in Eemnes heb je altijd recht op een gratis proefles. Tijdens deze les kun je al je vragen aan een van onze instructeurs stellen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij een goede inschatting maken van hoelang je bezig bent met het behalen van je rijbewijs en hoeveel geld je er aan kwijt bent. Uiteraard heb je tijdens deze les ook de tijd om je instructeur te leren kennen en te zien of je een klik hebt met die persoon.

Rijschool Eemnes

Voordelen van rijschool BVO in Eemnes.

Er zijn tal van reden waarom je bij ons kan komen lessen, maar de belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rijtje:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Eemnes
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Hoeveel kost dat, mijn rijbewijs halen bij rijschool BVO in Eemnes?

Wij bieden pakketten aan maar je kunt er ook voor kiezen om je lessen los te betalen. Onze rij instructeurs kunnen je adviseren over wat voor jou het beste is. De pakketten die wij aanbieden staan hieronder:

 • Instappakket t.w.v. 599,-. Voor dit bedrag krijg je: 10 rijlessen, een gratis proefles, leskaart en les van een ervaren, professionele en vriendelijke rij instructeur. Je bent bij ons welkom om te starten met je rijlessen vanaf het moment dat je 16.5 jaar oud bent.
 • Basispakket t.w.v. 1990,-. Voor dit bedrag krijg je: 30 rijlessen, de tussentijdse toets, eigen verklaring, theoriecursus en theorie-examen en het praktijkexamen. Ook voor dit pakket ben je bij ons welkom vanaf het moment dat je 16.5 jaar oud bent. Het is niet bij verkeersschool BVO in Eemnes niet verplicht om de theoriecursus en tussentijdse toets te doen, dus deze kosten kunnen nog van de prijs afgehaald worden.
 • Studentenpakket t.w.v. 599,-. Voor dit bedrag krijg je: 10 rijlessen, de gratis proefles, een leskaart en een vaste instructeur.

Snel starten met het behalen van je rijbewijs in Eemnes.

Dus: ben jij op zoek naar een rijschool in Eemnes waar je snel je rijbewijs kunt halen? Eentje waar je rijdt in goed onderhouden, moderne lesauto’s? En waar je les krijgt van ervaren, professionele en vriendelijke instructeurs? Dan ben je bij rijschool BVO in Eemnes aan het goede adres. Je kunt direct starten met lessen. Meld je aan via de website. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om te bellen. Onze instructeurs helpen je graag verder!

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?