035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Muiden

Snel je auto rijbewijs halen bij BVO – dé rijschool in Muiden

Ben je op zoek naar een rijschool in Muiden? Een verkeersschool waar je snel je rijbewijs kunt halen? Dan ben je bij Rijschool BVO in Muiden aan het goede adres. Wij geven autorijles in Muiden en omgeving. Door de jarenlange ervaring van onze instructeurs, leren ze jou goed, snel en veilig autorijden. Je kunt bij onze iedere week, meerdere keren per week autorijles volgen.

Bij Rijschool BVO in Muiden kun je starten met je autorijlessen. Spannend! Er komt vast veel op je af. Waar lessen mijn vrienden? Hoe vaak per week moet ik lessen? En hoelang duurt het voordat ik veilig zelf de weg op kan? Dit zullen vast een paar van de vragen zijn die door je hoofd schieten. Bij Rijschool BVO in Muiden krijg je altijd een gratis proefles. Je ontmoet dan meteen je (vaste) rij instructeur. Op die manier kun je zien of je een klik met hem of haar hebt en kun je al je vragen stellen.

Rijschool Muiden

Waarom autorijles bij rijschool BVO in Muiden?

Natuurlijk zijn wij niet de enige verkeersschool in en rond Muiden. Waarom moet je dan voor ons kiezen? Naast dat wij – vinden we zelf – de meest gezellige rijschool van Nederland zijn, zijn er nog een aantal ander aantoonbare voordelen te noemen:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Muiden
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Kosten rijbewijs halen bij rijschool BVO in Muiden?

Uiteraard is het niet onbelangrijk te weten hoeveel je ongeveer kwijt bent aan het behalen van je rijbewijs. Natuurlijk kunnen wij niet exact aangeven hoeveel geld het je kost; dit hangt van verschillende factoren af. Toch kunnen onze instructeurs wel een inschatting geven van het aantal lessen dat je nodig hebt. Op basis daarvan kun je dan kiezen voor een van de pakketten die we aanbieden of voor losse lessen. De pakketten die wij aanbieden zijn de volgende:

 • Instap pakket 599,-
  Als je kiest voor het instappakket bij rijschool BVO in Muiden krijg je: 10 rijlesuren, een vaste instructeur, een gratis proefles en een leskaart. Je bent bij ons welkom voor rijles vanaf het moment dat je 16.5 jaar bent!
 • Basispakket – 1990,-
  Kies je voor het basispakket? Dan ga je eigenlijk voor het ‘all-inclusive’ pakket. In dit pakket zitten: 30 uren rijles, een gratis proefles, een tussentijdse toets, praktijkexamen, eigen verklaring en een theoriecursus en examen. Uiteraard rij je ook bij dit pakket in een nieuwe lesauto en krijg je les van een betrouwbare en ervaren instructeur. Bij ons is het niet verplicht gebruik te maken van de theoriecursus en ook de tussentijdse toets hoef je niet persé te doen. Deze kosten kunnen dus nog van de pakketprijs afgehaald worden.
 • Studentenpakket 599,-.
  Speciaal voor studenten bieden wij het studentenpakket aan. In dit pakket zitten 10 rijlessen, een gratis proefles, vaste instructeur en een gratis leskaart.

Snel je autorijbewijs halen bij Rijschool BVO in Muiden

Dus wil jij snel starten met het behalen van je rijbewijs? Meerdere keren per week lessen in een goed onderhouden lesauto? En wil je niet teveel geld betalen? Dan ben je bij Rijschool BVO in Muiden aan het goede adres. Je kunt je direct inschrijven door middel van de website. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze instructeurs zijn er voor je! Wij willen graag dat jij zo snel mogelijk, zo veilig mogelijk de weg op kan. Tot snel!

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?