035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Naarden

Snel je rijbewijs halen bij rijschool BVO in Naarden.

Ben je op zoek naar een verkeersschool in Naarden? Een waar je snel je autorijbewijs haalt? Dan ben je bij rijschool BVO in Naarden aan het juiste adres. Wij geven autorijles in Naarden en omgeving. Bij ons krijg je autorijles van ervaren en gedreven instructeurs en rij je altijd een in de moderne en goed onderhouden lesauto.

Eindelijk is het zover, je gaat je autorijbewijs halen. Ontzettend spannend en leuk! Maar ook iets wat veel vragen oproept. Hoeveel autorijlessen heb ik nodig? Moet ik niet naar dezelfde rijschool als waar mijn vrienden lessen? En hoeveel geld gaan die rijlessen, het examen en de theorietoets mij kosten? Bij rijschool BVO in Naarden geven wij altijd een gratis proefles. Tijdens deze les kun je al die soort vragen aan je instructeur stellen en merk je meteen of je een klik hebt met de instructeur.

Rijschool Naarden

Waarom autorijschool BVO in Naarden?

Naast dat we de gezelligste autorijschool van Nederland zijn (vinden we zelf), zijn er ook aantoonbare andere voordelen:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Naarden
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Hoeveel kost het om mijn autorijbewijs te halen bij rijschool BVO in Naarden?

Bij verkeersschool BVO in Naarden kun je kiezen voor pakketten maar ook voor losse lessen. We bieden verschillende pakketten aan:

 • Instappakket. Het instappakket kost 599,-. Hiervoor krijg je 10 rijlessen, een gratis proefles, leskaart en les van een ervaren, professionele en gedreven rij instructeur. Je kunt bij rijschool BVO in Naarden al starten met autorijles als je 16.5 bent!
 • Basispakket. Het basispakket kost 1975,- en is eigenlijk een ‘all-in’ pakket. Je krijgt: 30 rijlessen, het praktijkexamen, de tussentijdse toets, eigen verklaring, theoriecursus en het theorie examen voor deze prijs. Uiteraard profiteer je ook bij dit pakket van alle andere voordelen en kun je starten met lessen als je 16.5 jaar oud bent!
 • Studentenpakket. Als student je rijbewijs halen terwijl je ook nog een dure studie moet bekostigen; het is bijna niet te doen. Daarom hebben wij het ‘studentenpakket’. Voor 599,- krijg je tien rijlessen.

Snel je rijbewijs halen in omgeving Naarden

Dus woon je in Naarden of omgeving en wil je snel je rijbewijs halen? Wil je les in een moderne auto en les van een gedreven, professionele instructeur? Dan ben je bij rijschool BVO in Naarden aan het goede adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of start meteen, dan kun jij snel zelfstandig de weg op.

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?