035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Nederhorst den berg

Haal snel je rijbewijs bij BVO – Rijschool in Nederhorst den Berg

Wil jij je rijbewijs halen in omgeving Nederhorst den Berg? Dan ben je bij Rijschool BVO in Nederhorst den Berg aan het goede adres. Wij geven rijles in Nederhorst den Berg en omstreken. Bij ons rij je altijd met een vaste, professionele rij instructeur. Wij geven alleen autorijles in moderne en goed onderhouden lesauto’s.

Spannend! Je gaat eindelijk starten met rijlessen. Waar lessen je vrienden? Hoeveel geld gaat het behalen van je rijbewijs je kosten? En wanneer mag je zelfstandig de weg op? Er komen vast een hoop vragen op je af als je wilt beginnen met het halen van je rijbewijs. Bij Rijschool BVO in Nederhorst den Berg krijg je altijd een gratis proefles. Tijdens deze proefles kun je al dit soort vragen stellen aan jouw instructeur. Daarnaast kun je tijdens de eerste gratis proefles zien of je een klik hebt met de instructeur, dat is natuurlijk ook belangrijk.

Rijschool Nederhorst en berg

Waarom rijles bij rijschool BVO in Nederhorst den Berg?

Er zijn natuurlijk heel veel rijscholen en ieder heeft zo zijn eigen voordelen. Naast dat wij vinden dat we de meest gezellige verkeersschool van Nederland zijn, zijn er ook een aantal andere, aantoonbare voordelen:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Nederhorst den Berg
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Hoeveel kost het om mijn rijbewijs te halen bij Rijschool BVO in Nederhorst den Berg?

Uiteraard zijn de kosten van een rijbewijs per persoon verschillend. Slaag je in één keer voor je praktijkexamen? Neem je wel of geen tussentijdse toets? Bij ons kun je kiezen voor losse lessen of pakketten. Jouw professionele rij instructeur kan dankzij zijn of haar ervaring een inschatting maken van hoeveel lessen je nodig hebt en wat dan het meest gunstig voor jou zou zijn. De pakketten die wij aanbieden zijn:

 • Instappakket. Het instappakket bevat 10 rijlessen, een gratis proefles, een gratis leskaart en les van een ervaren, professionele rij instructeur. Dit pakket kost je bij ons 599,-. Je kunt al starten met lessen vanaf dat je 16.5 jaar oud bent!
 • Basispakket. Het basispakket noemen wij ook wel ons ‘all-inclusive’ pakket. Alles zit er in. 30 rijlessen, je praktijk- en theorie examen, een theoriecursus, eigen verklaring, tussentijdse toets en uiteraard profiteer je ook van de andere voordelen. Dit pakket kost je 1990,-. De theoriecursus en tussentijdse toets zijn bij ons optioneel; deze kosten kunnen dus nog van de totaal prijs worden afgehaald.
 • Speciaal voor studenten bieden wij een studentenpakket aan. Als je hiervoor kiest krijg je 10 rijlessen voor 599,- euro. Uiteraard profiteer je ook van de gratis proefles, een gratis leskaart en een vaste instructeur.

Snel starten met je rijbewijs halen in Nederhorst den Berg.

Kortom; woon je in Nederhorst den Berg en omstreken en wil je snel starten met het behalen van je rijbewijs? Wil je rijles in een moderne lesauto en les van een ervaren instructeur? Bel dan vrijblijvend voor meer informatie of schrijf je meteen in via onze website.

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?