035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Soest

Snel slagen voor je rijbewijs bij BVO – dé Rijschool in Soest.

Welkom bij rijschool BVO in Soest. Wij geven rijles in Soest en omgeving. Ben je op zoek naar een rijschool waarbij je rijdt in een moderne lesauto en snel je auto rijbewijs kunt halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je krijgt altijd les van dezelfde, professionele instructeur en kunt meerdere keren per week auto rijles volgen.

Spannend! Eindelijk beginnen met het halen van je rijbewijs. Het is niet niets en vaak de eerste stap naar ‘volwassenheid’. Er komen vast veel vragen in je op. Hoeveel kost mijn rijbewijs? Hoeveel rijlessen heb ik nodig? En wanneer kan ik voor het eerst zelfstandig de weg op? Bij rijschool BVO in Soest krijg je altijd een gratis proefles. Tijdens deze les ontmoet je de rij instructeur die jou gaat begeleiden en kun je hem of haar alle vragen stellen die je hebt. Dankzij hun ervaring kunnen zij een goede inschatting maken van hoeveel lessen je nodig hebt.

Rijschool Soest

Waarom rijschool BVO in Soest?

Natuurlijk zijn er verschillende verkeersscholen in Soest en omgeving. Waarom moet je nu voor rijschool BVO kiezen?

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Soest
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Pakketten en losse lessen; hoeveel kost het behalen van mijn rijbewijs me in Soest?

Hoeveel geld het rijbewijs je precies kost, dat kunnen we van te voren niet zeggen. Uiteraard weten wij niet hoeveel rijlessen je nodig hebt, hoe vaak je moet afrijden en hoe vaak je over je theorie examen doet. Wel kunnen we hier een inschatting van maken. Op basis van die inschatting kun je er voor kiezen om losse lessen te nemen of om voor pakketten te kiezen. Wij bieden verschillende pakketten aan:

 • Instappakket. Ons instappakket bestaat uit 10 rijlessen voor 599,-. Hierbij krijg je nog een gratieproefles, leskaart en iedere rijles heb je met dezelfde instructeur. Je bent bij ons al welkom om te starten met je autorijlessen vanaf dat je 16.5 jaar oud bent!
 • Basispakket. Ons basispakket is eigenlijk een ‘all-in’ pakket. Je krijgt 30 rijlessen, de tussentijdse toets, de theoriecursus en het theorie examen, het praktijkexamen en de eigen verklaring. Dit alles kost je 1975,- euro. De tussentijdse toets en de theoriecursus zijn bij ons niet verplicht, dus de kosten hiervan kunnen nog van de totaalprijs afgehaald worden.
 • Studentenpakket. Het studentenpakket bestaat uit 10 rijlessen voor 599,- euro. We kwamen erachter dat veel studenten hun rijbewijs willen halen, maar dat dit naast een dure studie vaak onbetaalbaar is. Daarom hebben wij het studentenpakket in het leven geroepen. Uiteraard profiteer je bij dit pakket ook van alle bovengenoemde voordelen.

Schrijf je in voor autorijles in Soest en omgeving

Dus, wil jij snel starten met het halen van je rijbewijs in Soest en omgeving? Wil je een rijschool waarbij je meerdere keren per week kunt lessen en autorijdt in een moderne, goed onderhouden auto? Dan je bij Rijschool BVO in Soest aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt of schrijf je meteen in voor autorijlessen via de website. Tot snel!

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?