035 - 631 32 54 info@rijschoolbvo.nl |   De rijschool van Weesp, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes & Muiden

Rijschool Weesp

Starten met rijlessen bij rijschool BVO in Weesp

Wil jij starten met je rijlessen in Weesp? Ben je op zoek naar een verkeersschool waar jij snel je auto rijbewijs kan halen? Dan ben je bij rijschool BVO in Weesp aan het goede adres. Bij ons haal je snel je rijbewijs en dankzij de jarenlange ervaren van onze rij instructeurs leer je goed en veilig autorijden. Je hebt altijd les van dezelfde, betrouwbare instructeur en leert autorijden in een moderne en goed onderhouden lesauto.

Je gaat je autorijbewijs halen! Super spannend en heel erg leuk. Maar natuurlijk roept dit ook veel vragen op. Hoelang ben ik bezig met lessen? Wanneer moet ik een theorie examen plannen? Moet ik wel of niet een tussentijdse toets doen? En niet onbelangrijk: wat gaat het behalen van mijn rijbewijs me kosten? Allemaal terechte en logische vragen. Bij rijschool BVO in Weesp krijg je altijd een gratis proefles. Tijdens deze les kun je dit soort zaken met je rij instructeur bespreken.

Rijschool Weesp

Waarom kies je voor rijschool BVO in Weesp?

Misschien heb je via je vrienden van ons gehoord, heeft een buurmeisje je over ons vertelt of misschien heb je ons gevonden via internet. Maar waarom zou jij bij ons beginnen met je rijlessen? Hieronder staan de voordelen uitgelicht:

 • Hoog slagingspercentage
 • Gratis proefles (altijd!)
 • Snel je rijbewijs halen
 • Professionele en vriendelijke rij instructeurs
 • Veilig en snel leren autorijden
 • Advies over je rijvaardigheid bij verkeersschool BVO in Weesp
 • Rijden in een van onze moderne, goed onderhouden lesauto’s

Kosten rijbewijs halen rijschool BVO in Weesp

Je kunt er bij ons voor kiezen om een pakket te nemen maar je kunt ook voor losse auto rijlessen. Onze instructeurs willen je hier graag in adviseren. De pakketten die wij aanbieden zijn:

 • Instappakket. Als je kiest voor het instappakket krijg je 10 rijlesuren, een gratis proefles, leskaart en een vaste instructeur. Bij rijschool BVO in Weesp kun je al starten met lessen vanaf 16.5 jaar! De kosten voor dit instappakket zijn 550,-.
 • Basispakket. Je kunt bij verkeersschool BVO in Weesp ook kiezen voor het basispakket. In het basispakket zitten 30 rijlessen, een gratis proefles, de tussentijdse toets, het praktijkexamen, de eigen verklaring, een theoriecursus en het theorie examen. Je kunt het basispakket dus ook wel; het all-inclusive pakket noemen. Hiervoor betaal je 1890,-. Je bent bij ons niet verplicht om de theorie cursus van 130,- en de tussentijdse toets van 220,- te volgen. Deze kun je dus ook nog uit je pakket verwijderen.
 • Studentenpakket. Als laatste pakket bieden wij bij rijschool BVO in Weesp ook het studentenpakket aan. Als student wil je misschien wel je rijbewijs halen, maar naast een dure studie wordt het teveel geld om dit te doen. Bij ons kun je als student 10 rijlessen krijgen voor 550,-.

Snel je rijbewijs halen bij rijschool BVO in Weesp.

Dus wil je snel je rijbewijs halen bij een rijschool in Weesp? Wil je starten met je rijlessen en niet teveel geld uitgeven? Dan ben je bij rijschool BVO in Weesp aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of schrijf je meteen in voor het starten met je autorijles.

PROEFLES AANVRAGEN
Neem direct contact op!

035 - 631 32 54

Volg ons op Facebook

Alle voordelen

Haal snel je rijbewijs bij Rijschool BVO

Advies over je rijvaardigheid
Vriendelijke rijinstructeurs
Leer veilig rijden bij Rijschool BVO

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

  Tijdstip voorkeur*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacy policy.

  Hulp nodig?